Logo Loading...

Neem deel aan onze gesprekken

Er is een baby geboren!

Terwijl jullie aan het slapen waren is een kleine groep van topdesigners druk in de weer geweest met het ontwerpen van deze gloednieuwe website voor jullie! Neem gerust je desktop, laptop, tablet of smartphone erbij om deze te ontdekken! Met een aangename nieuwe look, veel interessante functies en gestroomlijnde teksten hebben we geprobeerd om je alles te geven wat je van een website verwacht en nog veel meer! Hartelijk bedankt voor alle feedback die jullie doorheen de jaren hebben gegeven en die…

Wat gluurt daar om de hoek?

Hoi Insiders! Zet jullie schrap voor een volledig nieuwe en verbeterde WOM-ervaring, want binnen enkele dagen laten we onze vernieuwde website op jullie los! Tijdens de lancering zal onze webpagina een paar uur onbeschikbaar zijn terwijl deze nieuwe website zich in de startblokken klaarzet. We danken jullie voor jullie geduld en zijn razend benieuwd wat jullie ervan vinden. Daarnaast willen we jullie alvast van harte welkom heten wanneer jullie binnen enkele dagen deze nieuwe Insider-thuishaven…

Insiders werken samen met grote merken

Vele grote merken bieden spannende producten en samples aan; The Insiders vertellen erover en delen hun mening met anderen. Samen vinden we producten opnieuw uit en creëren we ideeën voor de toekomst.

Lees de ervaringen van onze Insiders.

 • Ik gebruik dit nu reeds een aantal weken en ondertussen is iedereen in het gezin overgeschakeld naar de shampoo. Mijn hoofdhuid is echt wel rustiger geworden, en trekt en jeukt niet meer. Ik ben echt, oprecht tevreden!

  Rubinegirl

  L’Oréal Elsève Phytoclear

 • Handig, gebruiksvriendelijk, snel. Geen geurhinder en ideaal voor 3-4 personen. Eten is krokant, mooie kleur, niet uitgedroogd. Ik gebruik het zeker 3x per week, niet enkel voor frieten of snacks, ook voor groenten, quiche, cake, zelfs een ontbijteitje was superlekker.

  Eefff

  Philips AirFryer

 • Ik vond hem het lekkerst met de Ginger Ale als het warm is buiten of veel crushed ice, 1/2 limoen uitgeperst en Licor 43... Heerlijk! Ik ben meer gaan experimenteren, heb veel nieuwe ideetjes opgedaan voor deze zomer; Licor 43 zal hier zeker niet ontbreken!

  Loola77

  Licor 43

 • Heel erg tevreden over het Sonic Cleaning System, een goede diepe reiniging en snel! Ik zou het niet meteen gekocht hebben bij het zien maar nu ik het heb mogen testen kan ik het iedereen aanbevelen. Dit samen met het 3 stappenplan is het perfect voor mij. Een aanrader!

  Spaenske

  Clinique Sonic Cleaning System + 3 Step Program

 • Wat een zaligheid om hiermee 's morgens op te staan. Lekkere smaak, niet overdreven veel calorieën, handig formaat om mee te nemen... Ik ben echt fan geworden, dit was echt een schot in de roos!

  anjake_3

  Emmi CAFFÈ LATTE

 • Bij een avondje-uit met vriendinnen hebben we tal van combinaties met Caprice des Dieux uitgeprobeerd. Zo lekker! Met vijgen en een beetje spek en honing, maar ook in een salade met komkommer en zalm. Iedereen was dolenthousiast!

  Liese Van Hauwermeiren

  Caprice des Dieux

Connect met ons

Neem deel aan het gesprek en blijf op de hoogte. Tag ons in je social media posts: #TheInsidersBE