Logo Loading...

Praat met ons mee!

Er is een baby geboren!

Terwijl jullie aan het slapen waren is een kleine groep van topdesigners druk in de weer geweest met het ontwerpen van deze gloednieuwe website voor jullie! Neem gerust je desktop, laptop, tablet of smartphone erbij om deze te ontdekken! Met een aangename nieuwe look, veel interessante functies en gestroomlijnde teksten hebben we geprobeerd om je alles te geven wat je van een website verwacht en nog veel meer! Hartelijk bedankt voor alle feedback die jullie doorheen de jaren hebben gegeven en die…

Wat gluurt daar om de hoek?

Hoi Insiders! Zet jullie schrap voor een volledig nieuwe en verbeterde WOM-ervaring, want binnen enkele dagen laten we onze vernieuwde website op jullie los! Tijdens de lancering zal onze webpagina een paar uur onbeschikbaar zijn terwijl deze nieuwe website zich in de startblokken klaarzet. We danken jullie voor jullie geduld en zijn razend benieuwd wat jullie ervan vinden. Daarnaast willen we jullie alvast van harte welkom heten wanneer jullie binnen enkele dagen deze nieuwe Insider-thuishaven…

Insiders werken samen met grote merken

Vele grote merken bieden spannende producten en samples aan; Insiders vertellen erover en delen hun mening met anderen. Samen vinden we nieuwe producten uit en creëren we ideeën voor de toekomst.

Waar Insiders het nu over hebben...

 • Bijna aan het einde gekomen van deze leuke campagne. Heb er weer een favoriet drankje bij :) de Caramel Machiatto vind ik van alle smaken de lekkerste. Ook veel andere mensen blij mogen maken met een bon voor gratis koffie en ook heeft een aantal al mogen proeven. Starbucks heeft er weer een aantal fans bij :)

  Marlon84

  Starbucks® Chilled Classics

 • Ik heb alleen maar positieve reacties over Lurpak ontvangen. De romige volle botersmaak beviel erg goed. Ook ik ben een fan van Lurpak geworden en dan vooral de gezouten boter in de kuipjes. Vers brood en Lurpak erop.. verder niets. Heerlijk!!

  toscania

  Lurpak Roomboter, smeerbaar en bakboter \\\\'Good food deserves Lurpak"

 • Wauwww Wat een super fijne serie en wat werkt die snel en daarbij gelukkig een heerlijke geur die andere anti roos niet vaak hebben.

  tazzytaz

  Elvive Photoclear anti-roos

 • Ik wilde graag een modern ogende, kwalitatief goede telefoon voor een betaalbare prijs, om mooie foto’s mee te maken, muziek te luisteren, het nieuws te volgen en contact met vrienden te onderhouden. Deze heb ik gevonden, de Samsung Galaxy A3 (2017) voldoet aan al mijn eisen!

  jann04

  Samsung Galaxy A

 • 2 pakken meegenomen naar het werk. Bijna iedereen dacht dat er suiker aan was toegevoegd. Na mijn uitleg, waren ze allemaal enthousiast!

  deyome

  Appelsientje 100% puur sap

 • Wat een veelzijdigheid! Onder de douche of in de auto, zelfs bij een baard is scheren een fluitje van een cent. Het opzetstuk om te trimmen is ideaal gezien je de baardlengte in kan stellen. Wat het meest bevalt is nat scheren. Nog nooit zo'n glad scheerresultaat gehad!

  Dcoulen

  Philips Male Grooming

Doe met ons mee

Laat ook jouw stem horen en blijf op de hoogte. Tag ons in je social media posts: #TheInsidersNL